Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Balša Dubljević nova nada Sutjeske: Saigrači su mi nesebično pomagali

108349055_2666935763551804_6962781000397016469_n
Željko Šapurić
  • Autor onogost.me
  • 14.07.2020. u 05:57

Od naredne sezone u Prvoj Telekom ligi svaki tim će u sastavu tokom utakmice morati da ima dva mlada igrača, dok će još dva morati da budu na klupi. Cilj je da se na ovaj način afirmišu mladi fudbaleri, a jedan od igrača koji će vjerovatno biti u toj grupi u redovima Sutjeske, je 18-godišnji Balša Dubljević.

On je već dobijao šansu kod Nikole Rakojevića i možemo slobodno reći da je na pravi način i koristio jer je svojim igrama pokazao da posjeduje veliki igrački potencijal.

Za prvi tim Sutjeske debitovao je 23. oktobra prošle godine u Kupu protiv Lovćena, da bi četiri dana kasnije, u duelu protiv Rudara, upisao i prve minute u prvenstvu, kada je u igru ušao umjesto Erakovića.

Od tada je Balša nekoliko puta dobijao priliku da na prvoligaškoj sceni pokaže šta zna, naročito u drugom dijelu sezone, a njegove igre pobrale su simpatije kako fudbalskih radnika, tako i navijača. Nažalost, prvenstvo je zbog dobro poznatih razloga prekinuto, a mlada nada Sutjeske je možda baš u posljednjem duelu protiv Rudara pokazao najviše, ali će narednu priliku morati sačekati di naredne sezone.

“Svojim radom i zalaganjem na treninzima zadobio sam povjerenje čitavog stručnog štaba na čelu sa Nikolom Rakojevićem i svoje prilike koje su mi se ukazivale koristio na najbolji mogući način. Iskreno, ja sam veoma zadovoljan svojim igrama jer nije bilo lako odgovoriti na taj izazov, kada iz omladinske škole pređete da igrate prvu ligu, ali uvijek mora i može bolje. Žao mi je što je prvenstvo moralo biti prekinuto i što makar u Kupu nismo imali šansu da se borimo za pehar”, kazao je u razgovoru za portal Onogošt Dubljević.

Naš sagovornik ističe da mu je od velike pomoći bila odlična atmosfera u ekipi, kao i da ni u jednom trenutku nije izostala pomoć starijih igrača.

“Atmosfera u ekipi je bila odlična, svi su me prihvatili kako treba, imao sam par drugova već u prvom timu koji su mi dosta pomogli. Što se tiče starijih igrača, to su prije svega izvanredni ljudi a potom i fudbaleri. Bilo je dosta njih koji su mi nesebično pomagali, davali mi dobronamjerne savjete koji bi uticali na moje poboljšanje u igri i vjerujem da će tako biti i u narednom periodu”, istakao je Dubljević.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.