Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:52
5.9.2018.

Tehnopolis: Sjutra panel diskusija „Kako se boriti protiv korupcije na lokalnom nivou“

Panel diskusija na temu „Kako se boriti protiv korupcije na lokalnom nivou“, koju organizuje Centar za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“ u saradnji sa Centrom za političke edukacije, održaće se sjutra u sali Tehnopolisa u 11h.


Na panel diskusiji učesnici će moći da diskutuju na temu korupcije na lokalnom nivou, daju svoja mišljenja, savjete, ali i da čuju preduzete aktivnosti na ovom polju sprovedene kroz projekat „Korupcija na nultu opciju“ kao dio šireg projekta „Smjestimo korupciju u muzej“ u saradnji sa Centrom za građansko obrazovanje finansijski podržano od strane Evropske unije.

Na panel diskusiji će govoriti koordinatorka projekta Jelena Milić iz Centra za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“, Dragiša Janjušević, medijator panela iz Centra za političke edukacije i kao i Tamara Miljanić, sociolog (metodolog) iz Centra za političke edukacije.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:33
  1.10.2018.

  Performans mladih u parku, kod Gradske kuće, održan je juče, čime su kompletirane aktivnosti projekta „Korupciju na nultu opciju“ .

 • 15:16
  6.9.2018.

  Centar za bezjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja „Defendologija“ u saradnji sa Centrom za političke edukacije, danas je organizovao panel diskusiju na temu „Kako se boriti protiv korupcije na lokalnom nivou“.

 • 13:50
  31.7.2018.

  U okviru projekta "Korupciju na nultu opciju" koji sprovodi  Centar za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Crne Gore -"Defendologija” u saradnji sa Centrom za političke edukacije, danas je u Tehnoplisu održana tribina na temu prijave korupcije.

 • 14:21
  6.6.2018.

  Posljednja u nizu radionica za srednjoškolce "Postupci policije pri otkrivanju korupcije", koja se danas u Tehnopolisu održala u okviru projekta "Korupciju na nultu opciju", nije bila ništa manje posjećena, te se i za nju tražilo mjesto više.