Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
17:50
26.1.2021.

Zakon o slobodi vjeroispovijesti stupio na snagu

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti i set zakona koje je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao 25. januara stupili su danas na snagu nakon što su objavljeni u Službenom listu Crne Gore.


Na snagu su stupili i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmjeni Zakona o radu.

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakon o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti stupaju na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom listu Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:42
  27.2.2021.

  Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Nikšić, Marko Mitrović kazao je da odbacuju sve manipulacije i neistinite navode Demokratske partije socijalista (DPS) koji su, navodi, sračunati radi urušavanja ugleda institucija.

 • 18:13
  27.2.2021.

  Sramna karikatura na račun Sanje Damjanović je politički instruisan napad na dostojanstvo jedne žene i naučnice. Ogavna je brutanost i spremnost mrzitelja svega i svakoga ko ne dijeli njihovu stranačku i ideološku orijentacija, da uvrijede i napadnu bez ikakvog skrupula i granica.

 • 18:03
  27.2.2021.

  Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić zahtijeva da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

 • 15:22
  27.2.2021.

  Pokret "Ne damo Nikšić" predložio je organizovanje zajedničke konferencije za medije svih nosilaca listi za predstojeće lokalne izbore u Nikšiću, uz potpisivanje sporazuma o etičkom kodeksu partijskih aktivista kako bi se obezbijedili jednaki uslovi svima da izraze svoju volju kako na izborima, tako i tokom kampanje.