Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:46
26.10.2020.

Vukićević novi predsjednik nikšićkog DPS-a?

Sadašnji direktor Centra za socijalni rad za opštine Nikšić, Šavnik i Plužine Zoran Vukićević najvjerovatnije će biti novi predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.


Kako je kazao za naš portal, on očekuje imenovanje na to mjesto iako ne želi ništa da prejudicira.

Izbor će se znati nakon večerašnje sjednice Izvršnog odbora DPS-a Nikšić.

„Jedan od kandidata sam ja. Mislim da će to biti tako, ali da ne prejudiciram. Vjerovatno je Predsjedništvo već dalo saglasnost za određeni izbor pa će na sjednici glasati članovi Opštinskog odbora“, kazao nam je on.

Vukićević će, ukoliko bude izabran, na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Ivana Mitrovića, koga je naslijedio i na mjestu Centra za socijalni rad 2018. godine.

Prije toga obavljao je funkciju direktora Doma starih „Grabovac“ u Risnu.

Ukoliko stupi na mjesto predsjednika nikšićkog DPS-a, Vukićević će imati težak zadatak - da povrati povjerenje biračkog tijela u susret lokalnim izborima, budući da je aktuelna vlast u Nikšiću imala oko 7 hiljada glasova manje od opozicije na nedavno završenim parlamentarnim izborima.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:52
  27.11.2020.

  Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić predstavio je konačan predlog sastava 42. Vlade Crne Gore.

 • 07:54
  27.11.2020.

  Mandatar Zdravko Krivokapić predstaviće danas konačan predlog sastava nove vlade.

 • 15:29
  23.11.2020.

  Poslanici kojima je, zbog vanredne situacije izazvane epidemijom kovid - 19, ograničena sloboda kretanja, moći će da glasaju na sjednicama Skupštine i njenih radnih tijela na daljinu, predviđeno je dopunama Poslovnika, koje je danas usvojio crnogorski parlament.

   

 • 07:55
  23.11.2020.

  Novoimenovani predsjednik Opštine Nikšić i bivši predsjednik Nacionalno koordinacionog tijela NKT Milutin Simović kazao je da povjerenje koje je dobio za obavljanje nove funkcije doživljava isključivo kao odgovornost i obavezu, ističući da su planovi za dalji razvoj grada veoma ambiciozni.