Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vučurović: Svi podržavamo Kovačevića i stojimo iza njegovih riječi

jovan-v-1000x600
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2021. u 20:07

Svi naši poslanici i funkcioneri podržavaju ono što je Marko Kovačević saopštio i svi mi stojimo iza njega. Međutim, kriminalna hobotnica Mila Đukanovića, koja je još uvijek prisutna u tužilaštvu, misli da može ponovo da progoni Srbe, ovog puta zbog izjava i stavova iza kojih stoje i naši glasači i čitavi srpski narod, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

Prema njegovim riječima, prevarili su se oni koji su mislili da će Rezolucijom o Srebrenici i “orkestriranim suđenjima ućutkati DF i srpski narod da govori istinu”.

“Razobličavaćemo na svakom mjestu laži i pokušaje da se satanizuje naš narod i njegova borba, kako je to krenulo u čitavom regionu. Preveliki smo mi narod da bi se povijali pred našim protivnicima. I zato, neka se ne čude poslanici koji su glasali za rezoluciju o Srebrenici zbog neugodnosti koje doživljavaju na granici sa Srbijom, jer su tim činom pokušali da ponize Srbe i Srbiju i da nas proglase nečim što nikad nismo bili. Da ne pominjemo kakve su još sramne poteze povlačili iz DPS u odnosu na Srbiju i srpski narod. Sa druge strane, u Crnoj Gori, njihovo tužilaštvo, kojim komanduje Milo Đukanović želi da kažnjava funkcionere DF zbog izgovorene riječi “,  pojasnio je Vučurović.

Poručuje da je pod hitno potrebna reforma sudstva i tužilaštva, kao i procesuiranje onih koji progone ljude zbog izgovorene riječi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.
Sastanak predstavnika političkih partija o pronalasku rješenja za izlazak iz krize u Šavniku koji je počeo danas u 12 sati u Skupštini Crne Gore završen je. Šef poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić kazao je da je bilo nekoliko konkretnih prijedloga.