Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vladan Raičević predsjednik OO Pokreta za promjene

img_20190321_095809_738_1
PZP
  • Autor onogost.me
  • 21.03.2019. u 12:38

Na redovnoj izbornoj skupštini Opštinskog odbora Pokreta za promjene konstituisan je novi odbor i rukovodstvo.

Jednoglasnom odlukom svih prisutnih na mjesto predsjednika Opštinskog odbora Pokreta za promjene Nikšić, u narednom četvorogodišnjem mandatu, izabran je Vladan Raičević, profesor filozofije i magistrant na Fakultetu za bezbijednost i kriminalistiku.

Raičević je kazao da je socijalna realnost našeg grada „obeshrabrujuća, ali nimalo iznenađujuća s obzirom na to ko je kreira“.

„Postojeća vlast u kontinuitetu pokazuje uspješnost samo u sistematskoj razgradnji grada i njegovih žitelja koje apsorbuje Podgorica, a  koja prijeti da proguta ostatak države. Takva vlast, koja je uspješna samo u stvaranju simulakruma, mora biti posve zaustavljena. Naš novi program stranke i predstojeća politička dešavanja, stvoriće pretpostavke za izgradnju Nikšića i Crne Gore u ekonomskom, privrednom, kulturnom, sportskom i svakom drugom smislu. Daćemo puni doprinos objedinjavanju opozicije, te stvaranju jedne zrelije političke zajednice i kulture, koja treba da pokaže kolektivnu inteligenciju  kao uslov opstanka“, poručio je novi predsjednik OO PZP.

Zahvalivši kolegama na povjerenju i izvanrednoj saradnji u prethodnom periodu, najavio je i da će na predstojećem kongresu biti promovisan reformisani program stranke – koji će biti magistralni put političkog djelovanja u narednom četvorogodištu.

Za potpredsjednike odbora izabrani su Bogić Mićković i Veljko Vasiljević. Novoformirani Opštinski odbor broji 60 članova, dok je za Glavni odbor delegirano 22 kandidata iz Nikšića. Izabrani su i delegati za predstojeću Skupštinu Pokreta za Promjene Crne Gore, koja će se održati sjutra u Podgorici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.