Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

URA Nikšić: Čestitamo DPS-u na kadriranju, to ih je i dovelo do političkog dna

ura1
URA
  • Autor onogost.me
  • 20.11.2020. u 12:04

Instaliranje Milutina Simovića na funkciju predsjednika Opštine Nikšić samo potvrđuje činjenicu da je DPS otužna politička prošlost, konstatovali su danas iz nikšićkog odbora URA.

“Ta partija, toliko je kadrovski opustošena da Nikšiću ne može ponuditi nove, sposobne i korupcijom neokaljane ljude. Gospodina Simovića za novu funkciju sigurno preporučuju sjajni rezultati, što ih je kao poljoprivredni ekspert postigao na čelu NKT-a, sprečavajući širenje epidemije”, navode iz ove partije.

Ukazuju da je nesporno da ovakvim kadrovskim rješenjem DPS ostvaruje kontinuitet u potcjenjivanju grada pod Trebjesom, ali i ističu da će im to biti posljednji put.

“Dragi Nikšićani i Nikšićanke, mi strpljivo čekamo da namirimo svoj dug, da im naplatimo Draga Đurovića, opustošen grad i opljačkanu gradsku kasu, uništenu industriju, ogromnu nezaposlenost, kulturnu zapuštenost grada i naravno – strahovladu Veselina Grbovića”, naglašavaju iz odbora URA Nikšić.

Napominju da Nikšić zaslužuje mnogo bolje, a kako kažu, to bolje osvojiće na predstojećim lokalnim izborima u martu.

“Stoga najiskrenije čestitamo DPS-u na ovakvom kadriranju koje ih je i dovelo do samog političkog dna. I želimo im da na predstojećem, posljednjem kongresu svoju partiju ,,obnove’’ kadrovima poput Milutina Simovića, jer mi nemamo više vremena da čekamo obnavljanje DPS-a, čiji podmladak ,,neupitne političke reputacije’’ predstavlja samo blijedu imitaciju svog bahatog Vođe”, kažu oni.

Dodaju da DPS-a nema bez Mila Đukanovića, a da će sa njim na čelu DPS tonuti sve dublje u politički mulj.

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.