Autor: onogost.me
Foto: arhiva
17:37
13.3.2020.

Tomašević: Šućur iznio niz neistina

Predsjednik MZ Humci, Goran Tomašević, kazao je da je potpredsjednik URA Nikšić, Goran Šućur, 11. marta iznio niz neistina povodom rada lokalne samouprave u naselju Rubeža, a sve, kako je zaključio, u cilju sticanja jeftinih političkih poena.


Reagovanje prenosimo u cjelosti.

„U posljednje dvije godine u Rubežama je urađeno 1.100 metara asfalta, a u tekućoj godini nastavlja se asfaltiranje planiranih makadamskih puteva.

U toku prošle godine poboljšali smo vodosnabdijevanje tako što su Rubeža povezana na vodovodnu mrežu koja ide ka Dragovoljićima čime je poboljšan pritisak, kao i redovno snabdijevanje vode.

Kada je riječ o rasvjeti ona se redovno održava, a u planu je osvijetliti i one ulice koje trenutno nijesu osvjetljene.

Prije tri godine napravljen je novi sportski teren sa neophodnim mobilijarom.

Podsjetio bih potpredsjednika OO URA Gorana Šućura da je na sastanku Mjesne zajednice za naselje Rubeža, održanom prije godinu ipo dana, obećao da će on preuzeti obavezu da pronađe lokaciju za postavljanje kontejnjera, onih istih čiji nedostatak sada pominje u svom saopštenju.

U toku je rad na projektnoj dokumentaciji do raskrsnice prema Vučju“, zaključuje Tomašević. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:41
  28.3.2020.

  Komunalna policija u Nikšiću krši sve zakonske norme, a posebno one koje su izdate od Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, saopštili su danas iz nikšićkog odbora URA.

 • 13:29
  25.3.2020.

  Evropska unija obezbijedila je tri miliona eura kako bi se odmah pomoglo crnogorskom zdravstvenom sektoru u borbi protiv koronavirusa i 50 miliona eura za dugoročni program u skladu sa potrebama Vlade Crne Gore, objavio je ambasador EU u Crnoj Gori Aivo Orav.

 • 11:36
  25.3.2020.

  Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković iskazao je veliku zahvalnost Evropskoj uniji (EU) koja Crnoj Gori donira tri miliona eura za hitnu pomoć za zdravstvo plus 50 miliona za dugoročni program u skladu sa potrebama, a najviše za zdravsto, ekonomiju i preduzetnike.

 • 09:05
  18.3.2020.

  Obaveza svih odgovornih društveno-političkih činilaca je da u vremenu pandemije koronavirusa kreiraju mjere i prijedloge koji će olakšati život građana i doprinijeti umanjenju posljedica izazvanih ovom pošasti, poručuju iz Građanskog pokreta URA i predlažu Vladi da usvoji set ekonomskih mjera kojima će se ublažiti negativni efekti koronavirusa na crnogorsku ekonomiju i privredu.