Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
09:23
24.11.2017.

Stijepović nakon jučerašnjeg performansa GP URA: Dalje ruke od TVNK

Izvršni direktor TVNK Milutin Stijepović reagovao je na jučerašnje tvrdnje Foruma mladih GP URA Nikšić, najavljujući da će potražiti zaštitu od domaćih i međunarodnih ogranizacija.


On je za TVCG kazao da je riječ o klasičnom političkom pritisku jedne grupacije koja, kako kaže da mu se čini, sebe naziva URA.

„Važno je da su propraćeni jednom armijom novinara dopisnika Radio-televizije Crne Gore, Vijesti, Dan-a, dodijeljen im je jedan veliki značaj i publicitet, a kad pogledamo, predstavnici te grupe niti su u lokalnom parlamentu, niti učestvuju u lokalnom životu te zajednice, ni sada u ovom sazivu, ni u prethodnom“, istakao je on dodajući da se stoga postavlja pitanje šta taj građanski pokret hoće, te da neće moći da uskrate slobodu zaposlenima u TVNK.

„Mi ćemo se već danas obratiti i međunarodnim i domaćim organizacijama, zatražićemo zaštitu. I ovim sada poručujemo svima onima koji žele da nas sputavaju - dalje ruke od Radio-televizije Nikšić“, jasan je Stijepović.

Podsjetimo, Forum mladih GP URA Nikšić juče je ispred prostorija lokalne televizije upriličio performans kojim je ukazao na neprofesionalne i selektivne standarde izvještavanja te televizije. Tom prilikom su i zatražili da Savjet TVNK i Stijepović podnesu ostavke.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:02
  18.10.2018.

  Prema riječima glavnog pregovarač Crne Gore sa EU, Aleksandra Drljevića, pregovarački proces je jedinstvena prilika za razvoj lokalnih samouprava i njihovih kapaciteta.

 • 12:34
  13.10.2018.

  Iz Radničke partije poručuju da su nadležne službe, u prvom redu inspekcija za zaštitu na radu, odradile svoj posao i u svim prethodnim slučajevima kada je u nikšićkoj Željezari Tosčelik dolazilo do povređivanja radnika i nekoliko stradalih primjerno kaznili turskog poslodavca on ne bi mogao nastaviti po starom i dalje dovoditi u životnu opasnost radnike tog preduzeća.

 • 11:12
  5.10.2018.

  Naše devetogodišnje uporno insistiranje i mnoštvo inicijativa i molbi koje smo uputili Vladi Crne Gore i Ministarstvu kulture da treba izmijeniti postojeći Zakon o državnim simbolima i Danu državnosti je na jučerašnjoj sjednici Vlade dobilo epilog. Naime, Vlada je uviđela da su naše inicijative opravdane i da je vrijeme da se izmijeni i dopuni postojeći Zakon koji je veoma loš, naročito u dijelu kaznenih odredbi, saopštili su iz Crnogorske kulturne mreže.

 • 15:12
  21.9.2018.

  Iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Nikšić tvrde da lokalna uprava "finansijskim injekcijama stvara privid pozitivnog budžeta" dok je stvrnost potpuno drugačija.