Autor: onogost.me
Foto: SNP
10:21
20.1.2022.

SNP Nikšić: Političku krizu rješavati u okvirima parlamentarne većine

Nikšićki odbor Socijalističke narodne partije saopštio je da se aktuelna politička kriza treba rješavati u okvirima parlamentarne većine.


U saopštenju koje potpisuje predsjednik OO SNP Nikšić Nenad Marković je naveo da je na sjedici Izvršnog odbora partije razmatrana trenutna politička situacija i da je zauzet jednoglasan stav.

"Valja ostati dosljedan izbornoj volji članstva naše partije i građana Crne Gore, te se na rešenju aktuelne političke krize mora pristupiti u okvirima aktuelne parlamentarne većine, a da nam je neprihvatljivo svako rešenje u kojima bi odlučujuću ulogu imao DPS i njegovi sateliti", navodi se u saopštenju Markovića.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:13
  27.6.2022.

  Premijer Dritan Abazović odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

 • 10:19
  25.6.2022.

  Bivši ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović zvanično su objavili da osnivaju Pokret "Evropa sad!".

 • 08:57
  22.6.2022.

  Od pojedinih (ne)ljudi nijesam ni očekivao nešto više! Nadam se da u redovima odbornika aktuelne lokalne vlasti ima onih koji vide dalje od funkcija, te da će pomoći transfer vlasti zbog zaustavljanja daljeg propadanja Nikšića, naveo je odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) Boris Muratović reagujući na izjavu predsjednika SNP Vladimira Jokovića da u ovom trenutku ta partija neće rušiti vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju.

 • 20:10
  21.6.2022.

  Glavni odbor SNP-a je dao jednoglasnu podršku Opštinskom odboru Berana i prihvatio njihov stav da se u ovom trenutku ne ruši vlast na lokalnom nivou u drugim opštinama u kojima participiraju, zaključak je sa sjednice koja se večeras održala u Beranama.