Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radulović opet na čelu MZ Župa

104287053_270513510850221_1981851114460639539_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 20.06.2020. u 19:51

Dragoljub Radulović i u narednom četvorogodišnjem mandatu biće na čelu MZ Župa, odlučeno je jednoglasno na večeras održanoj kostitutivnoj sjednici Savjeta te mjesne zajednice. 

Svih 13 članova Savjeta MZ Župa, odabranih voljom mještana na seoskim zborovima minulih dana, podržalo je Radulovića, a budući da nije bilo protivkandidata otpala je mogućnost održavanja neposrednih izbora. 

Radulović se zahvalio svim članovima Savjeta i mještanima Župe na jednoglasnoj podršci, uz obećanje da će se i u narednom periodu maksimalno angažovati da doprinese što boljem pozicioniranju Župe i što jačem povezivanju sa državnim institucijama, jer se, kako je istakao, pokazalo da je to najbolji recept za potpuno ozdravljenje mjesta.

“Ono što je sigurno je da će Župa i njeni mještani nastojati da istraju na svim onim projektima koji su započeti, a isto tako da će insistirati na novim koji će biti u interesu svakog mještanina. Sve to možemo ostvariti uz puno saglasje sa  Vladom Crne Gore, nadležnim ministarstvima, Opštinom Nikšić, koji su u proteklih nekoliko godine bili puna podrška za realizaciju bitnih projekata i takav odnos uliva sigurnost da ćemo od Župe napraviti pristojno mjesto za život. Pozivam Župljane da se okrenu sebi, podržimo sve ono što je za dobro Župe, jer samo zajedništvom možemo dostići zacrtane ciljeve, da Župa bude uređeno mjesto u našoj zajedničkoj kući Crnoj Gori”, poručio je Radulović na kraju sjednice kojoj je prisustvovao i dio rukovodstva opštine Nikšić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.