Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radnička partija: NKT podređen partijskom interesu

30515752_2073978772630374_1341085404824076288_n_1_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 07.07.2020. u 07:15

Vanredno stanje u koje ovih dana polako klizimo je posljedica neodgovornih odluka družine koja se zove Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT), a koje sve više podsjeća na partijski organ, ocjenjuju iz Radničke partije.

„U državi koja je već  ranjena ušla u borbu sa globalnom stihijom vlast je odlučila da jednu tako važnu organizaciju podredi partijskom interesu i političkoj kampanji. To svjedoči neodgovoran odnos i prema zdravlju građana i prema eknomiji države. Naime, režim se odlučio da u sred zdravstvene, političke i ekonomske krize zloupotrijebi ovlašćenja  NKT-a. Ignorišući činjenično stanje kako u zdravstvenom tako i u ekonomskom smislu, prepoznajući krizni momenat po opstanak na valsti, režim se odlučio da se odrekne turističke sezone i  raspiše izbore koji će se po svemu sudeći dogoditi na vrhuncu drugog talasa epidemije u Crnoj Gori“, saopšteno je iz Radničke partije.

Iz ove partije ocjenjuju da je režim u Crnoj Gori teško vrijeme pretvorio u mutno, u kojem želi da svojim „usavršenim metodama sprovede još jednu izbornu krađu“.

„Ovim putem pozivamo režim da novac koji je namjenio za kupovinu gladnih duša po Crnoj Gori kupi opremu i medicinska sredstva jer naše bolnice su iz vremnena Josipa Broza, a nažalost, kako stvari stoje biće brzo popunjene“, navode iz Radničke.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.