Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radnička partija: Grbović pokazao odnos prema neistomišljenicima DPS-a

30515752_2073978772630374_1341085404824076288_n_1_0_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 27.06.2020. u 07:34

Predsjednik najveće crnogorske opštine Veselin Grbović je jučerašnjim istupom na televiziji prikazao odnos Demokratske partije socijalista (DPS) prema neistomišljenicima, ocijenjeno je iz Radničke partije.

Podsjetimo, gradonačelnik Grbović juče je kritikovao pojedine nikšićke ljekare ističući da ne služe na čast ljekarskoj profesiji i zapitao se da li građani Nikšića treba, kako je kazao, uopšte i da idu na liječenje kod njih i dodao da on neće ići.

„Ovaj put su na tapeti doktori nikšićke Opšte bolnice, potpisnici podrške za pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, čiji je jedini grijeh što ne podržavaju sumanute ideje vladajuće strukture. Pitamo se otkud gradonačelniku pravo da sugeriše građanima, gdje će se i na koji načinliječiti? Većina građana živi na rubu egzistencije, zbog politike kojoj on pripada pa nemaju mogućnosti da biraju privatne zdravstvene ustanove tako da jedinu zdravstvenu njegu dobijaju od ljekara iz nikšićke bolnice“, saopšteno je iz Radničke partije.  

Nikšićani će, kako dodaju, vrednovati ljekare po nesebičnim postupcima i hiljadama spašenih života, a neke po degradirajućoj politici.

“To u konačnom implicira da će povjerenje građana u naše ljekare rasti, a da će oni što hule na njihov časni poziv završiti na smetlištu istorije, gdje i pripadaju”, navodi se u saopštenju.

Savković: Napad na ljekare pokazao moralne vrijednosti DPS-a

“Napad na ljude humaniste, koji spašavaju ljudske živote, upravo je pokazao moralne vrijednosti onih koji nam upravljaju životima zadnjih trideset godina”, kazala je poslanica Radničke partije Željka Savković, reagujući na izjavu Grbovića.

“Poštovani doktori, Vi koji ste iznenadili ove što ih je sve iznenađivalo u zadnjih trideset godina osim njihove pljačke, prevare ovog napaćenog naroda, samo hrabro naprijed. Držite se Hipokrata, i vaše vjere koja vas je pokrenula da se vašim potpisima oduprete presiji koju sprovode nad vašim sugrađanima koji idu na Litije a i nad svim onim građanima drugih vjeroispovijesti koji podržavaju Litije. Hvala vam što ste pokazali da hrabrost nije umrla. Hvala vam iako ste glasači DPS-a ali ne date svoju dušu”, poručila je Savković.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.