Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perović v.d. predsjednika Opštine Nikšić: Biti na čelu opštine barem jedan dan velika je čast

122989697_686027398960675_462032102338843922_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 26.10.2020. u 09:34

Funkciju prvog čovjeka grada pod Trebjesom u narednih 30 dana preuzeće doskorašnji potpredsjedik Opštine Nikšić, Dragan Perović.

Novoimenovani predsjednik će funkciju obavljati do izbora novog predsjednika, odlučeno je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta Opštine Nikšić.

„Poštovani odbornici, uz zahvalnost za podršku da u kratkom vremenu do izbora predsjednika vršim tu dužnost želim samo poručiti i vama i građanima da će lokalna uprava u punom kapacitetu nastaviti sa realizacijom započetih objekata. Takođe, uskoro će biti započeti i neki novi programi i projekti. Biti na čelu opštine Nikšić barem jedan dan velika je čast, ali i odgovornost. Zato ćemo odgovorno i posvećeno nastaviti kao i prethodnih sedam godina. Takođe, dosadašnjem predsjedniku Veselinu Grboviću želim zahvaliti u ime svih građana na učinjenom za grad Nikšić i istaći da smatramo da je period kada je on bio na čelu lokalne uprave, bio najproduktivniji i sa najvećim brojem realizovanih projekata“, kazao je Perović i poručio da očekuje njegovu stručnu i moralnu podršku u narednom periodu.

Predlog da se Perović postavi na mjesto predsjednika uputio je odlazeći predsjedik Veselin Grbović, kome je danas na sjednici konstatovan prestanak mandata po sili zakona prije isteka roka.

Novi predsjednik Opštine Nikšić, prema riječima Perovića, možda će biti izabran za desetak dana.

“Očekujem vrlo brzo. To je na rukovodstvu partije. Za sada ne mogu licitirati imenima”, rekao je on.

Za potpredsjednika Opštine Perović je postavljen u maju 2013. godine. Do tada je obavljao dužnost direktora JU Srednja stručna škola – Nikšić, kao i poslove inžinjera u RTB – Bor.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci