Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perović umjesto Grbovića na čelu opštine?

1585917147-niksic-reportaza-povodom-novonastale-situacije-usled-pojave-covid19-potpredsjednik-opstine-i-clan-operativnog-staba-dragan-perovic-o-mjerama-za-zastitu-najugrozenijih-sugradjana
Infobiro
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2020. u 11:44

Potpredsjednik opštine Nikšić Dragan Perović obavljaće funkciju predsjednika Opštine do izbora novog predsjednika, piše u predlogu koji je dosadašnji prvi čovjek grada pod Trebjesom Veselin Grbović uputio Skupštini Opštine Nikšić.

O ovom predlogu, odbornici lokalnog parlamenta odlučivaće se na sjednici koja je zakazana za 26. oktobar.

Sjednicom će predsjedavati odbornik Marko Burić, zbog spriječenosti predsjednika SO Radivoja Lale Nikčevića, da istu vodi.

Iako mu mandat ističe u aprilu naredne godine Grbović je, po sili zakona, tu funkciju prestao da obavlja nakon Dana opštine, 18. septembra, jer je sjutradan napunio 67 godina.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pristalice koalicije "Za budućnost Šavnika" upali su u prostorije lokalne samouprave kako bi spriječili održavanje sjednice šavničkog parlamenta koja je zakazana za 15 sat i 30 minuta, saznaje Portal RTCG u OIK-u.
U Nikšiću vlada mrkli mrak, i dok predsjednik Opštine Nikšić pokušava ućutkati opozicione poslanike i odbornike, svjedočimo njegovom neznanju, neprofesionalizmu i rezultatima zakulisnih radnji, saopšteno je iz nikšićkog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS).
Teške međusobne optužbe koje smo slušali na skupštinskom Odboru za bezbjednost i odbranu i optužbe u toku i nakon sjednice Vlade na kojoj je biran v.d. direktora policije, otvorile su brojna pitanja na koja moramo dobiti adekvatan odgovor, poručio je predsjednik države Jakov Milatović.