Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS-a Nikšić: Nije lako živjeti u državi koju mrziš, a čežnjivo gledati u komšijsko dvorište

img_20200103_232906_594
DPS
  • Autor onogost.me
  • 28.01.2020. u 08:29

Ne prođe mnogo vremena, a evo nama opet razonode u vidu saopštenja nikšićkog DF-a. I ukaza se lik gospodina Milatovića, onog istog koji 2012. godine zarad fotelje usta i odsluša našu himnu, a u sebi pjevaše himnu države Srbije. Zaista je tada izazvao, a i danas izaziva sažaljenje mnogih naših sugrađana, naveli su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić, reagujući na jučerašnje saopštenje nikšićkog DF-a.

“Nije lako pripadati nebeskom narodu, a živjeti na Zemlji. Nije lako živjeti u državi koju mrziš, a čežnjivo gledati u komšijsko dvorište. Nije lako pljuvati po zemlji u kojoj si rođen, i ti i tvoji preci i potomci. Željeti joj nazadovanje, dok ona napreduje i hita ka Evropskoj uniji. Nije lako slušati “Oj svijetla majska zoro”, a u sebi pjevati “Bože pravde”. Nije lako biti misaono biće, a ići po mišljenje kod drugog. E stvarno nije ni malo lako”, navode oni.

Zato, kako kažu, razumiju svu nervozu gospodina Milatovića i njemu sličnih.

“Koliko su oni u suštini nezadovoljni sami sobom. A dodatnu nervozu im stvara decenijska gubitnička pozicija u svim političkim utakmicama. Muka je to kad ti sugrađani nebrojeno puta pokažu gdje ti je mjesto, pokažu ti da nijesi dostojan onog za šta se boriš. Zato ćemo mi ovdje završiti sa suočavanjem gospodina Milatovića sa samim sobom, jer znamo da mu je to mnogo bolno i što možda on sve ovo što napisa i ne misli, možda u sebi šapuće nešto drugo. Ali mi znamo što ćemo i to tako glasno saopštavamo, da ćemo se boriti za pravo, čast i slobodu Crne Gore”, poručili su iz Opštinskog odbora DPS-a Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.