Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS: Nikšić ide putem napretka

img_1162
OO DPS
  • Autor onogost.me
  • 18.02.2019. u 19:57

Večeras je u Nikšiću održana XX sjednica Opštinskog odbora DPS Nikšić, na kojoj je konstatovano  da se predizborni program realizuje znatno brže nego što je predviđeno, i da će se sa takvom dinamikom nastaviti i u narednom periodu.

Kao najznačajnije od pedesetak projekata za 2019. godinu, iz vladajuće partije izdvajaju rekonstrukciju puta Nikšić-Vilusi, izgradnju Doma za stare, trim stazu oko Trebjese, rekonstrukciju Dvorca Kralja Nikole,
nastavak radova na Domu revolucije, stavljanje u funkciju aerodroma, rekonstrukciju Zapadne tribine gradskog stadiona, projekat energetske efikasnosti zgrade Opštine, rekonstrukciju brojnih gradskih i prigradskih ulica, uređenje kvartova, izgradnju vodovodne i putne infrastrukture u seoskom području, izgradnju stambenih objekata, usvajanje Programa podsticanja zapošljavanja mladih, itd.

“Sve ovo, kao i do sada urađeno, potvrda je dosljednosti, domaćinske i odgovorne politike Demokratske partija socijalista Nikšić. Takođe, pozitivno je ocijenjen i rad Odborničkog kluba u lokalnom parlamentu i konstruktivan doprinos uspješnom vođenju grada”, saopšteno je na sjednici. 

Opozicija kreira afere

Opštinski odbor osvrnuo se i na trenutnu političku situaciju i konstatovao da je ovo samo jedan od već viđenih pokušaja crnogorske opozicije da destabilizuje Crnu Goru i osujeti njen put ka zapadnim vrijednostima.

“U nedostatku jasne vizije, želje i sposobnosti za napredak Crne Gore, opozicija sa dijelom nevladinih organizacija i medija pribjegava kreiranju već viđenih afera. No, na njihovu žalost, a na sreću Crne Gore, i ovi pokušaji završiće kao i svaki do sada – neuspjehom, a na prvim sljedećim izborima ubjedljivim porazom. I dok oni s novim entuzijazmom stare destruktivne priče pokušavaju pakovati u novo ruho, mi ćemo odgovorno kao i do sada nastaviti da radimo i gradimo naš grad i, predvođeni predsjednikom Milom Đukanovićem, Crnoj Gori i našim građanima obezbijedimo već izvjesno mjesto u zajednici evropskih država”, poručeno je sa sjednice. 

Sjednici su, osim članova, prisustvovali i koordinatori ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Milutin Simović i Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore Milosav Anđelić. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci