Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Održan protestni skup pokreta “Do slobode”, Knežević: Otvoriću novu aferu

skup
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2019. u 08:54

Jedan čovjek je privatizovao državu, prodao je sve što se može prodati, udario je i na crkvu, a mi smo se večeras okupili, u njegovom rodnom gradu, da mu poručimo da je gotov, istaknuto je na protestnom skupu pokreta “Do slobode” održanom sinoć u hotelu “Jugoslavija”, kojem je prisustvovalo pedesetak pristalica.

Predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, koji se javio putem video linka, kazao je da Đukanović ide od grada do grada i pokušava da prije kongresa Demokratske partije socijalista (DPS) spasi ono što se spasiti može.

Kako je istakao, udar Đukanovića na crkvu je politički potez koji samo može dovesti do duboke podjele i stvaranja nacionalnih kantona, a ima za cilj da skrene pažnju sa političke krize.

“Đukanović, obilazeći Crnu Goru, prikriva sopstvenu krizu. Amfilohije Radović je najomiljeniji čovjek u Crnoj Gori, i ukoliko bi blagosiljao proteste, Milo Đukanović na vlasti ne bi bio ni 24 sata”, rekao je Knežević i dodao da nikšićki vitezovi koji su doveli Đukanovića mogu i da ga sruše, jer se on najvise plaši njih.

Ponosan je, kako kaže, na sve što je uradio za Crnu Goru i najavio da će otvoriti novu aferu snimkom plave torbe pune novca, kao što je otvorio aferu “Koverta”.

Takođe, dodao je da će vrlo brzo “uslijediti skidanje Duška Markovića, a možda i njegovo hapšenje kao Marovića”.

Knežević je komentarisao i gašenje pokreta “Odupri se”, rekavši da mu je žao što se sve tako desilo, ali da je uzrok tome što su čelnici željeli samo da im “stavi karte na sto”, a odbijali njegovu stvarnu pomoć.

Predstavnik pokreta Goran Rašović kazao je da se bore već 25 godina sa režimom, te da bi zbog toga trebalo da bude puna sala u Nikšiću, jer toliko, i više od toga, ima nezadovoljnih u Crnoj Gori.

“Ustanimo i kažimo da nam je dosta. Udario je gdje nas najviše boli, a to su crkve i najbolje da ga puštimo da nam đedove i prađedove diže iz grobova. To nećemo dozvoliti i ja mu to poručujem iz njegovog rodnog grada”, rekao je Rašović.

Na skupu su još govorili Radovan Jeremić, Maja Rašović i Željko Perović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Opštinski odbor Deokratske partije socijalista (OO DPS) u Nikšiću saopštio je da je Osnovno državno tužilaštvo podnijelo optužni prijedlog protiv načelnika Komunalne policije Veselina Čurovića ''dok u Nikšiću vlada pravi komunalni haos, dok divlje deponije niču na svakom koraku, dok psi lutalice gazduju nikšićkim ulicama, dok je automobila više na trotoarima nego na parking mjestima''.