Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

NSD: Saradnja sa Beogradom donijeće boljitak građanima Nikšića

vucic_kovacevic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.07.2021. u 06:52

Opštinski odbor Nove srpske demokratije (NSD) kazao je da će posjeta predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića Beogradu i Srbiji donijeti boljitak Nikšićanima, reagujući povodom kritika Demokratske partije socijalista (DPS).

 

“DPS Nikšić očigledno ima velike zamjerke na to što će predsjednik opštine već na početku svog mandata obezbijediti više projekata i investicija za Nikšić nego što su oni to uradili za trideset godina. Vidimo da je DPS uputio zamjerke Kovačeviću što je u radnoj posjeti Srbiji i Beogradu dok im ne smeta kada Dritan Abazović posjećuje Tiranu. To su potpuno normalne političke aktivnosti i saradnja u regionu je neophodna a gospodin Kovačević i Abazović treba da koriste svoj politički uticaj u regionu za dobro Nikšića i Crne Gore”, piše u saopštenju.

Oni navode da je DPS opustošio Nikšić do te mjere da se hvale što je u kasi ostalo jedva više novca od milion eura i da su doveli Nikšić do statusa siromašne opštine koja koristi egalizacioni fond.

Iz Nove srpske demokratije poručuju da su umorni od praznih priča i od zarobljenosti DPS-a u epohi Drugog svetskog rata.

“Saradnja sa Beogradom i Srbijom građanima Nikšića će donijeti boljitak i pokazati da su politički prijatelji nove vlasti bolji nego što su to bili prijatelji koje je imao i dovodio u Nikšić DPS a koji su sve opustošili i uništili. Legitimna i normalna saradnja ne može nikome da nanese štetu niti može da nekome bude problem osim mračnim umovima iz DPS-a. Ali oni polako ali sigurno postaju politička prošlost i u Nikšiću i u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Danas su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo te partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.