Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

LP: Sprema se izborna prevara u Nikšiću sa ponavljanjem izbora na jednom biračkom mjestu

1590392277-rrr-i_960x600
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 03.04.2021. u 07:54

U Nikšiću aktuelna državna vlast sprema još jednu izbornu prevaru sa ponavljanjem izbora na jednom biračkom mjestu u nedjelju, saopšteno je iz Liberalne partije (LP).

“Naime, na ovom mjestu najmanji partner vlasti URA doživjela je debakl i na ovom biračkom mjestu nije osvojila ništa. Sada se izbornim mahinacijama pokušava preokrenuti volja naroda da izbornim mahinacijama i presipanjem glasova namakne još jedan mandat”, navode iz ove partije.

Prema njihovim riječima, upravo je žalbom URA pokrenut postupak koji je rezultirao ponavljanjem izbora na biračkom mjestu broj 82, u selu Javljen, u Goliji.

“Jasno je da će Demokratski front svoje glasove na ovom biračkom mjestu pokloniti svojim vjernim partnerima, listi Crno na bijelo i Abazoviću. Sa tim glasovima DF-a, URA bi dobila još jedan mandat koji bi bio u službi velikosrpske politike a jedan mandat koalicije “Evropski tim za Nikšić” bio bi izgubljen”, kazali su iz LP.

Kako  ističu, na taj način prekraja izborna volja naroda, šalje se gnusna poruka i šamar narodu da se ništa ne pita i da je važnija partijska manipulacija i šićarenje od volje naroda.

“Podsjećamo da se slično desilo i par godina ranije u Kolašinu kada je na ovaj način prekrojena volja naroda ovog grada. O njima dovoljno govori a građani sve vide”, zaključuje se u saopštenju LP.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.