Autor: onogost.me
Foto: Za budućnost Nikšića
13:52
5.3.2021.

Kovačević iz Kličeva: Potvrdićemo pobjedu 14. marta

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je izbornu kampanju u Kličevu.


“Nikšić treba da preuzmu sposobni i odgovorni ljudi, koji će svojim dolaskom na vlast pružiti punu sigurnost, slobodu, mir, poštenje, znanje i ono najvažnije, čiste ruke”, kazala je kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Anica Đurović i dodala da je to budućnost naše djece, budućnost Nikšića i Crne Gore.

Ispred pokreta Za život Nikšića mještanima Kličeva obratio se kandidat za odbornika, ekonomista Ilija Bulajić i naglasio da, kako živi u Kličevu zna za mnoge probleme koje proživljava zajedno sa svojim komšijama.

“Kada mi dođemo na vlast, obećavam da ćemo se zalagati za stvarno rešavanje vaših problema", kazao je Bulajić.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević osvrnuo se na izjavu Veselina Pejovića o otpuštanju 600 radnika Kombinata aluminijuma Podgorica i poručio mu da je, ako to uradi, dužan da im svima isplati otpremnine.

Predsjednik Nove srpske demokratije i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić kazao je da nema nikakve dileme da Marko Kovačević, zajedno sa svim ljudima koji se nalaze na odborničkoj listi, zajedno sa svim onim dobrim i vrijednim građanima ovoga grada, može i da hoće i da želi da preporodi to mjesto i da može da pokaže jednu novu ličnu kartu Nikšića.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, koji je odrastao u Kličevu kazao je da su pobijedili 30. avgusta i sad treba 14. marta da potvrde tu pobjedu i da Demokratsku partiju socijalista jednom za sva vremena pošalju u prošlost.

“Vi ste uspješno odgovorili na taj zadatak 30. avgusta, ne sumnjam da ćete još bolje i još snažnije odgovoriti na taj zadatak 14. marta", poručio je Kovačević.

 

Ostale vijesti iz kategorije