Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
09:07
25.2.2021.

"Kada dođemo na vlast postavićemo dva spomenika Amfilohiju"

Kada Narodni pokret dođe na vlast, radiće na tome da se postave dva spomenika Amfilohiju Radoviću, kazao je lider Narodnog pokreta Crne Gore i kandidat za gradonačelnika Nikšića Miodrag Daka Davidović.


"Vidite da se ne osvrćemo na njihove komentare. Mogu da pričaju šta god žele, da smo izdajnici da smo ovakvi i onakvi. Svi su se okomili nas, jer mi govorimo o konkretnim stvarima, o ekonomiji i konstantno postavljamo prava pitanja: kako će i od čega živjeti građani Nikšića? Zbog toga su se okomili na nas i govore da smo izdajnici", istakao je Davidović na održanoj tribini u MZ Kličevo.

"Mi ne planiramo da prevarimo ljude i narod dobro zna da ako mi nešto obećamo da će to tako i biti. Da li Jovan, Vesna, Stevo, Daka i najbolji domaćini mogu biti izdajnici? Mi koji smo napravili više crkava i manastira nego što su ih oni vidjeli! Mi, koji želimo da radimo, mi koji želimo da od svog rada živimo mi smo izdajnici", dodao je Davidović.

"I prvi predlog na novoformiranoj skupštini Opštine Nikšić biće da se gradski trg u Nikšiću nazove "trg Sv. Vasilija Ostroškog". Postavićemo veliki spomenik Sv. Vasiliju, da nas čuva i opominje", poručio je Davidović i dodao da će spomenik biti gotov do 12. maja, kada se obilježava dan sveca. 

"Taj Daka, koji sve ovo planira da uradi, on i njegovi ljudi su izdajnici, a oni nisu, oni su navodno oslobodioci Nikšića. Zbog ovoga svega, mi moramo da pobijedimo, da možemo sami da upravljamo i uradimo prave stvari za grad Nikšić", zaključio je Davidović. 

 

Ostale vijesti iz kategorije