Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Joković u Nikšiću uručio 53 članske karte novim članovima SNP-a

foto2
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.11.2019. u 14:08

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uručio je sinoć, na svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Nikšić, 53 članske karte novim članovima te stranke.

Kako je saopšteno iz SNP-a, Joković je kazao da ta partija jača iz dana u dan, te da je sinoćnji događaj u Nikšiću potvrda njenog povratka na staze stare slave.

“SNP se od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće. Srećan sam što vidim mnoge mlade ljude koji su nam pristupili u Nikšiću, a tako će biti i u drugim gradovima. SNP je sačuvao narod i odano i stameno članstvo, zbog toga sam uvjeren da ćemo biti jači iz dana u dan”, kazao je Joković.

Sjednici opštinskog odbora prisustvovali su i potpredsjednici Dragan Ivanović i Danijela Đurović, sekretar IO GO Dragan Vukić, članovi predsjedništva Vasilije Lalošević i Miomir Vojinović, te predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikola Milićević.

Podsjećamo, rukovodstvo SNP CG, u skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, ovih dana obilazi svoje opštinske odbore širom Crne Gore, razgovarajući sa članstvom i simpatizerima o budućim koracima u osnaživanju partije i pripremama za predstojeće izbore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.