Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Đukanović: Šavnik sa svojim potencijalima simbolizuje postojanost Crne Gore

gwggg
gov.me
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2019. u 13:57

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. jula – Dana opštine Šavnik, predsjedniku Opštine Mijomiru Vujačiću, predsjedniku Skupštine opštine Jugoslavu Jakiću, odbornicima, svim građanima Šavnika i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Šavnik sa svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, kao i cijeli Durmitorski kraj, simbolizuje postojanost Crne Gore, utemeljenu na slobodarstvu od iskona, i antifašizmu kao trajnoj istorijskoj vertikali. Na tim čvrstim fundamentima Šavnik je davao i daje izuzetan doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti, kao i afirmaciji naše države, uvažene članice NATO, zemlje na pragu EU, koja je pouzdan susjed i važan faktor regionalne stabilnosti”, naveo je Đukanović u čestitci.

U takvom stabilnom državnom okviru, ocjenjuje on, vlast na svim nivoima mora uložiti dodatne napore za stvaranje materijalnih i drugih pretpostavki za kvalitetniji život građana, i u Šavniku, i širom Crne Gore.

 

Izvor: fosmedia.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Danas su u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) održani lokalni unutarstranačkih izbori u centralnoj regiji Crne Gore, na kojima je članstvo te partije izabralo nove predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.