Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:07
21.5.2020.

Đukanović: Dan kada smo sa olovkom u ruci vratili državno i nacionalno dostojanstvo

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je građanima 21. maj - Dan nezavisnosti.


"Dan kada smo sa olovkom u ruci vratili državno i nacionalno dostojanstvo. Vratili dug našim slavnim precima, i otvorili novu, evropsku perspektivu Crne Gore. Dostojni i svoje istorije, i 21. vijeka", naveo je Đukanović.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:01
  21.5.2020.

  Predsjednik Vlade Duško Marković poručio je građanima, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, da je proteklih četrnaest godina potvrdilo da smo naš strateški put odabrali mudro, da nema ni trunke dileme hoćemo li tim putem nastaviti.

 • 17:51
  20.5.2020.

  Potpredsjednik Vlade i šef Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT), Milutin Simović i gradonačelnik Nikšića Veselin Grbović danas su grubo pogazili više mjera i propisa NKT-a, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

 • 17:48
  20.5.2020.

  Potpredsjednik i poslanik Demokrata Momo Koprivica održao je danas press konferenciju na kojoj je iznio, kako kaže, nove primjere zloupotreba i kršenja zakona od strane DPS funkcionera.

 • 14:20
  16.5.2020.

  NJ.E izvanredni i opunomoćeni ambasador  Republike Srbije Vladimir Božović, posjetio je u Vladičanskom dvoru u Niksiću Njegovo Preosveštenstvo Episkopa nikšićko–budimljanskog gospodina Joanikija i nikšićke sveštenike, koji su sinoć pušteni iz pritvora, saopšteno je iz ambasade Republike Srbije.