Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Omladinu Nikšića ne mogu obmanuti

depees
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.03.2019. u 16:40

Danas je Nikšić još jednom potvrdio svoju opredijeljenost i privrženost demokratskim principima i evropskom putu Crne Gore, i jasno rekao ne retrogradnoj i rušilačkoj politici, kaže se u saopštenju iz Demokratske partije socijalista. 

“Kao što su oni bojkotovali lokalne izbore, tako su njih danas bojkotovali građani Nikšića. i dok su promašeni političari, dokazani demagozi i obmanjivači, a osvjedočeni gubitnici muku mučili da sakupe na mobu u Nikšiću svoje članove iz cijele Crne Gore, ne bi li tako poslali poruku kako se grad pod Trebjesom odrekao DPS-a i svog predsjednika, nikšićka omladina im je na dostojanstven način, kao i uvijek do sada, prkosno i ponosno odgovorila i poslala jasnu poruku”, kaže se u saopštenju.

Dalje se navodi da je preko stotinu mladih ljudi na današnji dan, učlanjenjem u DPS u Nikšiću jasno poručilo da ne žele iskonstruisane afere, izdajnike, demagoge, nezavisne “intelektualce”, koje, kako se ističe, okuplja mržnja prema Crnoj Gori i pohlepna vlastoljubivost.

“Naša omladina želi da razvija Nikšić i Crnu Goru zajedno sa DPS-om, jer su sigurni da je jedino naša partija kadra da vodi ovaj grad i državu pravim putem. Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjelin fijasko. Omladinu nikšićku ne mogu obmanuti i prevariti, jer je mladost Nikšića svjesna da mnogobrojni projekti koje smo realizovali i koji tek slijede nijesu nikakva fatamorgana već rezultat odgovorne politike Demokratske partije socijalista. I tako je danas Nikšić ispratio one koji ga se sjete samo kad ponestane inostranih donacija, kad ni prljava kampanja, ni prljaviji umovi lica sa potjernica ne pomažu njihovim naumima” , navodi se u obraćanju DPS-a

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Premijer Milojko Spajić odgovaraće sjutra u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj premijerskom satu.
Primjer Dragove Luke, gdje stanovnici revnosno mapiraju probleme, ali odgovor nadležnih uporno izostaje, najbolje svjedoči koliko je lokalna uprava u Nikšiću nesposobna i neznavena, kazao je Rajko Perović, odbornik Evropskog tima za Nikšić.