Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Vukićević reizabran za predsjednika Opštinskog odbora DPS Nikšić

1603739704-vukicevic
DPS
  • Autor onogost.me
  • 05.11.2021. u 09:47

Za predsjednika Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić, na sjednici održanoj sinoć, jednoglasno je reizabran Zoran Vukićević, saopštili su iz te političke partije.

Vukićević je, kako su naveli funkciju predsjednika opštinskog odbora (OO) obavljao i u prethodnih godinu dana, kada je na političku funkciju stupio nakon dugogodišnjeg bavljenja socijalnom politikom.

“Za godinu dana, uspio je sa svojim timom vratiti povjerenje u partiju i ostvariti dobar rezultat na lokalnim izborima u martu mjesecu. Nakon uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije u septembru i konstituisanja novog Opštinskog odbora, pred predsjednikom Vukićevićem je izazovan period”, navodi se u saopštenju.

Prilikom izbora, Vukićević je istakao da ovu funkciju doživljava kao izuzetnu čast i obavezu, jer svakako treba opravdati povjerenje najbrojnije i najjače partije u gradu pod Trebjesom.

“Osnova mog djelovanja je timski rad, da DPS ima najbolji program, građansku i multietničku profilaciju i da je to ono što je čini partijom budućnosti”, kazao je on.

Dok je radio u sektoru za socijalu zaštitu, kako je rekao, u osnovi njegovog djelovanja bio je čovjek i njegova sudbina, tako će biti i u vršenju funkcije predsjednika OO DPS.

Zoran Vukićević rođen je 1965. godine u Nikšiću. Osnovnu i srednju školu završio je u Nikšiću, dok je Fakultet političkih nauka – smjer Socijalni rad i socijalna politika završio u Beogradu. U periodu od februara 1995. do februara 1996. godine obavljao je pripravnički staž u Centru za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik. Od 1997. godine do 2007. godine bio je radno angažovan u Javnoj ustanovi Dom starih “Grabovac” – Risan, na radnom mjestu socijalnog radnika. Od 2007. godine do 2018. godine obavljao je funkciju direktora iste ustanove. Od marta 2018. godine nalazi se na mjestu direktora JU Centar za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik. Član je Glavnog odbora DPS Crne Gore i odbornik u Skupštini opštine Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci