Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Većina imena sa liste doktora poznata sa opozicionih izbornih lista

dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2020. u 10:38

Objavljena lista doktora koji podržavaju litije, bila bi znatno primjerenija da se objavi kao izborna lista. Dominantna većina imena na njoj, poznata nam je upravo sa izbornih lista i po političkom angažmanu, saopšteno je danas iz Opšinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić (OO DPS), nakon što su se sinoć nikšićki ljekari, učesnici litija, obratili saopštenjem za javnost

Kako su istakli iz DPS-a, kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove.

“Što se tiče njihove poruke da su ih okupili  “vjera i Bog”, nedostaju jos samo “kralj i otadžbina” pa i da taj dio bude u skladu sa onim po čemu ih poznajemo”, kazali su iz DPS-a.

Iz ove partije navode da su ih nikšićki ljekari uskratili za pojašnjenje njihove tvrdnje da nijesu prekršili mjere NKT-a.

Svakako, kako ističu, demantuje ih grupno poziranje i fotografija koju su dostavili javnosti. 

“Očekujemo da stručno objašnjenje i rastegljivo tumačenje mjera NKT, daju svojim kolegama, nikšićkim doktorima, koji se već skoro četiri mjeseca hrabro i pregalački bore protiv epidemije koronavirusa. Njih više od dvije stotine ljekara vjerovatno željno iščekuje da sazna tu naučničku opservaciju svojih neodgovornih kolega”, zaključuje se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.