Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Politikanstvo i kontradiktornost karakteriše politiku Demokrata

1615295409-dps-niksic-obrada_0_1_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 21.03.2022. u 10:27

Nikšićki odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je da najnovija situacija koja se tiče zaposlenih u firmi Metalac "dokazuje da se Demokratska Crna Gora bavi samo praznim politikantstvom", te da nakon izbora, kada čine lokalnu vlast sa "svojim partnerima iz DF-a", predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković "diže ruke od rješavanja problema radnika".

DPS Nikšić u saopštenju podsjeća da su, kako kažu, “ne tako davno, tokom izborne kampanje za lokalne izbore u Nikšiću, Demokrate punih usta, sada već prazne priče, nastojeći da svim silama degradiraju rad DPS-a, obećali “punu pravnu, političku i u krajnjem ljudsku podršku radnicima Metalca u borbi za ostvarenje njihovih prava i zaštite ljudskog dostojanstva”.

“Sada, kad čine lokalnu vlast u našem gradu zajedno sa svojim partnerima iz DF-a, predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković digao je ruke od rješavanja problema sa kojim se suočavaju radnici ovog preduzeća, ali i kontradiktorno kazao da Metalac ipak, nije nadležnost lokalne uprave. Tako da poslije obećavanja brda i dolina, sve se završilo na recenici “pokušaću da dobijem ministra na telefon”, piše u saopštenju.

Nikšićki DPS zaključuje da je ovo “ništa novo i praktično već viđen pristup vođenja politike partije koja ništa drugo i nema ponuditi i koja je prepoznata po skupljanju jeftinih političkih poena koja im se uvijek obiju o glavu.”

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.