Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Odlaskom kod Carevića, Kovačević pokazao nemoć

img_20200103_232906_594_0
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2021. u 16:24

Da se koaliciji "Za budućnost Nikšića" ne piše dobro na predstojećim izborima, pokazuje i odlazak nosioca liste Marka Kovačevića na noge istaknutom Frontovom jurišniku i tobdžiji, predsjedniku Opštine Budva, Marku Batu Careviću, naveli su iz OO DPS Nikšić.

“Shvativši da ga čeka ubjedljiv poraz, Kovačević je uprkos aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Budvi pošao da se vidi sa Carevićem kako bi od njega tražio logistiku u vidu kriminalnih struktura iz Budve koje bi trebalo poslati u Nikšić u nadi da će time spriječiti sunovrat koji ova koalicija doživljava iz dana u dan. Kovačević, dakle nedostatak harizme i snage nosioca liste pokušava nadomjestiti podrškom Batove predizborne artiljerije”, rekli su u DPS-u.

Uz sve to, kako dodaju, javnost po ko zna koji put svjedoči zloupotrebi državnih resursa u predizborne svrhe, budući da Carević u kabinetu predsjednika Opštine obavlja partijske sastanke,  gošćava i daje podršku jednom nosiocu liste i to iz druge opštine.

“Kovačeviću će ipak sve ovo biti uzalud jer su građani Nikšića odlučni da izaberu evropski put razvoja umjesto povratka u prošlost koji koalicija na čijem je on čelu nudi”, zaključili su u DPS-u.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.