Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS Nikšić: Krivokapiću, nećeš gaziti Crnogorce

5294677_dps-niksic_ls
DPS
  • Autor onogost.me
  • 08.04.2021. u 14:33

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić tvrdi da je vozač automobila koji pripada Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore, "bezobzirno nasrnuo na okupljene građane na Bogetićima".

Iz OO DPS Nikšić navode da su u tom događaju nanijete povrede dvojici Nikšićana.

“Vladi premijera Krivokapića, očigledno nije dovoljno što Crnoj Gori želi oduzeti ime, što nam želi prekrajati istoriju, što uništava ekonomiju naše države, već su danas počeli sa ugrožavanjem bezbjednosti i zdravlja građana Crne Gore”, navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Tvrde da je službenim vozilom tablica PG CG 301, upravljao Dražen Jeknić, zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore, a da su u automobilu bili kćerka i sin premijera Krivokapića.

“Da li će “pošteni” Krivokapić, koji prvi dan dođe na posao taksijem, a čija se djeca danas voze službenim vozilom Vlade Crne Gore, koje gazi ljude pred sobom, imati obraza izaći pred građane Crne Gore ili će podnošenjem ostavke sačuvati bar malo časti, ako mu je do nje uopšte ostalo? Teror koji sprovodi Vlada Crne Gore nad njenim građanima, mora odmah prestati, a g. Krivokapiću poručujemo da crnogorske građane ne može, niti će gaziti, iako je namjera njega i njegove Vlade da nas jednom zauvijek sve zgaze”, zaključuje se u saopštenju DPS Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.