Autor: onogost.me
Foto: Za budućnost Nikšića
11:58
2.3.2021.

Članovi koalicije Za budućnost Nikšića obišli Goliju

Članovi koalicije Za budućnost Nikšića, nastavljujući kampanju, juče su obišli Goliju. 


"Naša podrška iz dana u dan raste tom brzinom, da se mi danas borimo za to da sami imamo 51 odsto podrške u Nikšiću. Golijani su preko 30 godina odolijevali ovom režimu i ovoj vlasti, a sad ćemo na izborima 14. marta da potvrdimo ono od 30. avgusta, da potvrdimo vaših 30 godina borbe koju ste vodili, i da pošaljemo DPS jednom za sva vremena u prošlost. Idemo do kraja, idemo do pobjede, za bolju budućnost Nikšića i Golije’’, poručio je kandidat za gradonačelnika Nikšića Marko Kovačević.

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković, naglasio je da oni koji su 30 godina vladali Crnom Gorom, sada obećavaju nova radna mjesta, obećavaju zapošljavanje, obećavaju evropski Nikšić, obećavaju mnogo toga.

"Samo ih jednom pitajte zašto to nijesu uradili za ovih 30 godina, pa da im vjerujemo", naveo je on.

Da Crna Gora i Nikšić pripadaju građanima kazao je predsjednik Radničke partije, Maksim Vučinić.

"Vi ćete sami odlučivati o vašoj sudbini preko nas, vaših predstavnika u vlasti, sve u liku i djelu našeg Marka Kovačevića koji će biti, siguran sam, dobar gradonačelnik’’, naveo je Vučinić.

Predsjednik mjesne zajednice, Dragutin Manojlović, kazao je da je ovo veliki dan za Golijane, kao što će i 14. mart biti veliki dan, dodavši da će Golijani još snažnije i jače koračati ka budućnosti.  

Ostale vijesti iz kategorije