Autor: onogost.me
Foto: Skupština Crne Gore
11:02
18.9.2020.

Brajović: Nikšić stvara pretpostavke da postane moderan industrijski, univerzitetski i turistički centar

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Nikšića Dan opštine, 18. septembar.


„Dan opštine 18. septembar Nikšićani sa puno razloga i ponosa obilježavaju kao simbol slobodarskog duha, antifašističke borbe i sjećanja na svoje hrabre sugrađane, među kojima je više od hiljade dalo svoj život. Slijedeći njihove ideale, Crna Gora je danas građanska, NATO država na evropskom putu, čemu je savremeni Nikšić davao puni doprinos, a opština je uz sve izazove savremenog doba stvarala pretpostavke za moderan industrijski, univerzitetski, turistički centar. Ove godine Nikšić svoj praznik dočekuje suočen sa velikim zdravstvenim izazovom očuvanja zdravlja građana, protiv kojeg se bori Crna Gora i cijeli svijet. U uvjerenju da će sve svoje borbe kao i do sada dobiti mudrošću i odgovornošću, srdačno čestitam Dan opštine Nikšić i upućujem najbolje želje", stoji u Brajovićevoj čestitki.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:44
  21.10.2020.

  Potpredsjednik opštine Nikšić Dragan Perović obavljaće funkciju predsjednika Opštine do izbora novog predsjednika, piše u predlogu koji je dosadašnji prvi čovjek grada pod Trebjesom Veselin Grbović uputio Skupštini Opštine Nikšić.

 • 13:00
  19.10.2020.

  Crnogorski parlament sjutra bi, u nastavku konstitutivne sjednice, trebalo da izabere članove Administrativnog odbora.

   

 • 08:58
  17.10.2020.

  Ministar finansija Darko Radunović potpisao je Odluku o raspodjeli budžetskih sredstava izbornim listama koje su na izborima 30. avgusta osvojile mandate.

 • 19:47
  12.10.2020.

  Članovi Administrativnog odbora biće izabrani na sjednici Skupštine koja će biti održana 20. oktobra, saopštio je predsjednik parlamenta Aleksa Bečić.