Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bečić: Nikšić bi mogao da vrati imidž industrijskog giganta

predsjednik-1000x555
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2018. u 20:10

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić danas je čestitao svim Nikšićankama i Nikšićanima 18. septembar-Dan te opštine.

“Nekadašnji industrijski gigant, veliki univerzitetski centar, grad radnika, studenata, umjetnika, sportista, naučnika, i u savremenom trenutku bi mogao imati isti takav imidž, ako bi se njime upravljalo na način koji ne bi uključivao pustošenje njegovih resursa u cilju punjenja privatnih džepova”, ocijenio je Bečić.

Nažalost, kaže, Nikšić je grad koji danas, u nemogućnosti da u njemu vide bilo kakvu perspektivu, omladina napušta.

“Ni broj mladih ljudi koji u Nikšić dolaze da bi u njemu studirali nije koliki je bio nekad, a o radnicima da i ne govorimo. Želim da Nikšićanke i Nikšićani u praznik svoga grada ipak uđu sa izvjesnim optimizmom, kako to i priliči takvim datumima, i izražavam uvjerenje da će stanovništvo grada pod Trebjesom svojim idejama i svojim radom učiniti da se Nikšić vrati na put razvoja sa kojeg ga skrenula aktuelna crnogorska vlast na čelu sa, nažalost, upravo jednim Nikšićaninom”, poručio je lider Demokratske Crne Gore.

  CdM

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Početak dijaloga predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku najvjerovatnije će započeti 29. aprila, saopštio je šef Poslaničkog kluba Pokreta,,Evropa sad“ i kopredsjedavajući Odbora za sveobuhvatnu izbornu reformu Vasilije Čarapić.