Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Večeras posljednja epizoda serije “Grudi”

vlcsnap-2018-06-15-17h24m14s113
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2018. u 12:12

Posljednju – četvrtu epizodu serije "Grudi", u režiji Marije Perović, možete pogledati večeras od 20.05 sati na Prvom programu Televizije Crne Gore. 

Ako ste propustili treću epizodu, repriza je takođe danas od 18.05 sati na TVCG1.

Kakve odluke će donijeti Ana, Jelena i Zorka? Da li će Fuki uspjeti da pronađe novac za Aninu operaciju? Jesu li tri dana ponovnog okupljanja i sumiranja života dovoljna da shvate kuda dalje?

O posljedicama propuštenih prilika saznajte više u četvrtoj epizodi mini serije “Grudi”.

Glumica Dubravka Drakić gostujući u Jutarnjem programu TVCG kazala je da četvrta epizoda puna topline i emocije, da donosi preokret. Nije smjela više od toga da otkrije gledaocima.

Seriju “Grudi” je u koprodukciji sa Radio televizijom Crne Gore realizovala producentska kuća Meander film, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore i uz učešće Open Box Studija.

“Grudi” je mini-serija od četiri epizode, podržana kao najbolje ocijenjeni projekat na Konkursu za koprodukciju RTCG-a, čime je obezbijeđen dio sredstava i emitovanje na teritoriji Crne Gore. Serija je nastala po ideji i scenariju Marije Perović i Vladislave Vojnović. Glavne uloge tumače Dubravka Drakić, Nada Šargin, Marija Škaričić i Vojin Ćetković. Osim njih igraju još i Mira Banjac, Peđa Bjelac, Jelena Đukić, Danilo Lončarević, Branimir Popović, Marija Đurić, Branka Femić…

Direktor fotografije je Dušan Grubin, scenografkinja Dragana Baćović, a kostimografkinja Tijana Todorović. Serija je snimana u Nikšiću, a neke scene u Tivtu i Beogradu.

Pokrovitelji serije su Kancelarija UNDP u Crnoj Gori, kroz program za anti-diskriminaciju i rodnu ravnopravnost koji finansira Evropska unija, Mezon, Mtel, Cedis, Podravka, Erste banka, D.O.O Plantaže, Grawe osiguranje, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, ugostiteljski objekti TRIM i Jugoslavija, Monetenegro Airlines, Tehnopolis-Nikšić, Elektroprivreda Crne Gore, Pivara “Trebjesa”.

 

rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci