Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:55
24.5.2022.

Utorak u Cinemi 213

Trileri "Bjekstvo sa polja smrti" i "Potraga" danas su na repertoaru Cinema 213.


"Bjekstvo sa polja smrti" prikazaće se u 18.15h, a donosi nam zastrašujuću priču koja istražuje ljudski opstanak uprkos svim prijetnjama, u okolnostima bez šansi da prežive. Šestoro stranaca se budi u polju kukuruza, svako sa po jednim predmetom pored sebe. Oni i ne znaju da će ovi predmeti biti njihovo jedino sredstvo da se zaštite od predatorskog stvorenja.

"Potraga" na repertoaru je u 20h.

"U ovom jedinstvenom i napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vilu preostaje da očajnički pokuša da je pronađe, prije nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umiješan u njen nestanak. U trci s vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cijenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svijet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovjek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Film "Potjera" pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovjek može da povuče, kako bi spasao nekog koga voli", piše u sinopsisu filma.

Ostale vijesti iz kategorije