Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:13
27.10.2020.

Utorak u Cinemi 213

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati tri projekcije.


U 16.15h čeka vas komedija „Trolovi - svjetska turneja“ u 3D projekciji. Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine „Trolovi – svetska turneja“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi na jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop-roku. Sada će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Termin u 18h rezervisan je za film „Lesi se vraća kući“. Dvanaestogodišnji Florijan i njegova voljena Lesi su nerazdvojni, najbolji prijatelji. Srećno žive u idiličnom selu na jugu Njemačke. Ali, kada Florijanov otac izgubi posao, moraju da se presele u manji stan, u kojem nije dozvoljeno držati pse. Florijan je skrhan, jer mora da se rastavi od Lesi, koja biva predata grofu fon Šprengelu.

Oni putuju na Sjeverno more zajedno sa grofovom dvanaestogodišnjom unukom Prisilom. Međutim, kada grof pokaže svoje pravo, zlo lice i kad se Lesi osjeti veoma ugroženom, ona koristi priliku da pobjegne i otpočne svoju avanturu, putovanje preko cijele Njemačke, kako bi pronašla Floa. Ali, nije Lesi jedina koja je otišla na putovanje. Ni Flo nije mogao više da izdrži i kreće u potragu za svojim psom. Njih dvoje nije tako lako pobijediti.

Dan će u 19.45h zatvoriti „Osinja mreža“. Ovo je triler baziran na istinitoj priči sa Penelopom Kruz u glavnoj ulozi. Havana ranih ’90-ih. Kubanski pilot Rene Gonzales otima avion i bježi sa Kube ostavljajući za sobom voljenu ženu i ćerku. Novi život započinje u Majamiju. Njegov primjer slijede ostali kubanski prestupnici stvarajući svoju obavještajnu mrežu. Njihova misija je da se infiltriraju u nasilne organizacije koje su protiv Fidela Kastra i koje su odgovorne za terorističke napade na ostrvu.

Ostale vijesti iz kategorije