Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Utorak u Cinemi 213

pageoio
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 23.10.2018. u 05:42

Na bioskopskom repertoaru Cineme 213 danas će se prikazati pet filmova.

Avanturom „Mali traktor Fergi 3“ u 13h počeće dan. Mala farma je u opasnosti da bude srušena kako bi se napravio auto-put, ali mali sivi Fergi i Gustav dolaze na ideju da učine zemlju plodnijom i tako spasu farmu.

Neobična avantura „Fantastičan dan na planeti Zemlji“ u 14.30h vodi nas na najrazličitija mjesta – od najviših planinskih vrhova do srca džungle kako bi prikazala veličanstvenu moć prirode i način na koji ona oblikuje živote svih živih bića na Zemlji. Obilazak različitih kontinenata, okeana i neba ostaviće vas bez daha. „Fantastičan dan na planeti Zemlji“ dokazuje da je svaki dan ispunjen sa više čuda nego što ste ikada mogli da zamislite – sve do sada.

Slijedi “Ferdinand” u 16.25h, a nakon toga u 18.30h „Igračke iz budućnosti”. Kada četiri dječaka pronađu kovčeg pun igračaka iz budućnosti, moraju da ih upotrebe kako bi sačuvali svoj komšiluk i ostatak svijeta od ludog genija. Samo ako rade zajedno mogu da zaustave njegov plan za putovanje kroz vrijeme i osvajanje Amerike.

Ljubavna naučna fantastika „Zoi“ zatvoriće dan u 20.15h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.