Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Utorak u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.09.2018. u 05:41

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.

Prvi na programu je animirani, porodični film “Tom i Bob – Misija spasavanja svijeta“ koji će se u 16.05h prikazati u 3D projekciji, a zatim slijedi „Ringe ringe raja“ u 17.30h.

“Izuzetno putovanje jednog fakira” prikazaće se u 19.15h. Nakon smrti majke, Aja, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na neobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao. Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja Ikea, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude.

Za kraj dana, u 21h slijedi “Predator – evolucija“ u 3D projekciji. Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući, u novoj verziji franšize „Predator“ reditelja Šejna Bleka. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada prije, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu spriječiti kraj ljudske rase.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.