Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tri filma danas u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2018. u 06:41

Ove subote u bioskopu Cinema 213 čekaju vas četiri projekcije.

Bajka “Princeza i zmaj – Beskrajna priča” je prva na današnjem programu u 14.15h. Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju. U tom svijetu, punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona  još bila beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savjetnik kralja Alistera. Sofija i Zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i protjeraju zlog savjetnika sa dvora.

„Vazdšni udar“ u 15.40h donosi epsku ratnu priču iz Drugog svjetskog rata. Tokom 1940. godine, petoro Kineza, obučenih od strane američkog pukovnika (kojeg glumi Brus Vilis) borilo se protiv napada japanskih aviona, kako bi zaštitili važan uređaj za šifrovanje u gradu Chongqing. Drugi najskuplji kineski film, u poslednjih 10 godina, donosi epske scene vazdušnih okršaja, dok se u pozadini krvavih borbi odigrava špijunska afera, koja bi mogla da promijeni tok rata. Jednu od glavnih uloga tumači i dobitnik Oskara Edrijen Brodi, dok je kreativni producent Mel Gibson.

Nakon toga će se u dva termina – 18 i 20.30h prikazati krimi priča „Južni vetar“.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Animirana sinhronizovana verzija filma „Kuce u operi“ biće prikazana u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 12 časova, kao i u četvrtak, 25. aprila, u terminima od 10 i 12 sati.