Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Srijeda u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 17.04.2019. u 06:02

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Porodična avantura “Dambo” prva je na programu u 16.15h. Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvijezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu djecu, da se staraju o novorođenom slončetu čije ga ogromne uši čine predmetom ismijavanja u cirkusu, koji se već bori za opstanak. Ali kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubjedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umjetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Zatim slijedi horor „Groblje kućnih ljubimaca“ u 18.15h. Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, ovaj film prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

Nakon dva sata čeka vas ratni film „Balkanska međa“.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.