Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Srijeda u Cinemi 213

bgftz
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2019. u 06:01

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Porodična avantura „Kralj lavova“ otvoriće dan u 16.05h, a nakon nje u 18.15h slijedi komedija „Umjetnost vožnje po kiši“. Zasnovan na bestseleru Garta Stajna, ovo je topla priča koju pripovijeda duhovit i filozofski nastrojen pas po imenu Enco (kome glas daje Kevin Kostner). Kroz svoju vezu s vlasnikom, Denijem Sviftom (Majlo Ventimilja), vozačem Formule 1 u usponu, Enco zadobija duboki uvid u ljudski život i shvata da se tehnike potrebne na trkačkoj stazi takođe mogu koristiti da se uspješno upravlja životnim putovanjem. Film prati Denija i ljubavi njegovog života – njegovu ženu, Iv (Amanda Sajfred), njihovu malu ćerku Zoi (Rajan Kira Armstrong) i, na kraju, njegovog iskrenog najboljeg prijatelja, Enca.

Dva sata kasnije čeka vas triler „Bilo jednom… u Holivudu“. Priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vrijeme vrhunca hipi Holivuda.

Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvijezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda, bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – Šeron Tejt (Margo Robi)…

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci