Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Raspisan konkurs za Ratkovićeve večeri poezije

book-2265490_960_720_1
pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 23.03.2020. u 13:50

Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije“ raspisala je konkurs za nagradu “Risto Ratković” i konkurs za nagradu “Ratkovićeve večeri poezije”, koji traje od 23. marta do 1. jula 2020.

Za Nagradu “Risto Ratković” mogu konkurisati autori sa samostalnim zbirkama poezije koje su prvi put objavljene između prošlogodišnje i ovogodišnje manifestacije. Ponovljena izdanja i izbori, ne mogu konkurisati za Nagradu.

Prijedloge mogu slati: izdavačke kuće, institucije, organizacije, pojedinci i autori iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Zainteresovani su dužni dostaviti šest primjerka knjige koju predlažu za nagradu.

Na konkurs za nagradu “Ratkovićevih večeri poezije” za pjesnike do 27 godina potrebno je dostaviti, u šest primjerka, rukopis neobjavljene zbirke poezije potpisan šifrom i sa adresom i rješenjem šifre u posebnom kovertu.

Sve prijedloge dostavljati na adresu: Javna ustanova “Ratkovićeve večeri poezije”, ulica Muha Dizdarevića bb, 84.000 Bijelo Polje – Crna Gora, sa naznakom “Za konkurs Ratkovićevih večeri poezije”.

 

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci