Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petak u Cinemi 213

  • Autor onogost.me
  • 07.07.2022. u 21:55

Avanture “Malci 2 – Gruov početak”, "Tor: ljubav i grom" i horor "Oni" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.

Dan će u 16.25h otvoriti avantura “Malci 2 – Gruov početak”.

Horor “Oni” danas će biti premijerno prikazan u 18.05h.

“Posle lične tragedije, Harper (Džesi Bakli) povlači se potpuno sama u jedno vrlo lijepo englesko mjestašce, nadajući se da je tu pronašla mjesto za izlečenje. Ali neko ili nešto iz okolne šume počinje da je progoni. Ovaj grozničavi novi horor film vizionarskog reditelja Aleksa Garlanda (Eks Mašina, Uništenje) predstavlja priču o nečemu što počinje kao tinjajući strah i pretvara se u pravu noćnu moru, nastanjenu u najmračnijim sjećanjima i strahovima glavne junakinje”, navodi se u sinopsisu filma.

Dan će u 20h zatvoriti avantura “Tor: ljubav i grom”.

“Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru.

Ovaj film iz studija Marvel pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju drugačijem  od bilo čega sa čim se ikada suočio – u potrazi za unutrašnjim mirom i samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa prijetnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše djevojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem. Zajedno se upuštaju u kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga prije nego što bude prekasno…”, navodi se u sinopsisu filma.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.