Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petak u Cinemi 213

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2021. u 00:14

Komedija "Porodica Adams 2", horor "Rogovi" i biografska drama "Božiji čovjek" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.

“Porodica Adams 2“ prikazaće se u 16.30 časova. Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”. U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova djeca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili međusobnu bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bijedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila, uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom Stvari, kao i mnogim novim čudnim likovima. Šta bi moglo da krene po zlu?

Slijede „Rogovi“ u 18.15 časova. U zabačenom gradu u Oregonu učiteljica iz osnovne škole i njen brat šerif upleli su se u život njenog enigmatičnog učenika čije mračne tajne vode do mitskog čudovišta.

U 20.15 časova na repertoaru je “Božiji čovjek”. Priča o vjeri i nadi je u samom centru ovog filma.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali “Zahumlja” u 18 časova biće predstavljeno kritičko izdanje „Šćepan Mali“, Petra II Petrovića Njegoša. Priređivač izdanja je prof. dr Radmilo Marojević.