Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pet projekcija danas u Cinemi 213

njnjnj
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 15.05.2021. u 06:00

Ove subote u bioskopu Cinema 213 prikazaće se pet filmova.

Animacija “Bezrepi Pele” otvoriće dan u 12.45h, a nakon toga, u 14h prikazaće se “Raja i posljednji zmaj”.

U 16h čeka vas triler “Jedini izlaz”. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od prije šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom, koja ih suočava sa mrežom laži, ucjena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.

Triler „Do kraja“ prikazaće se u 18h. Banka Španije je kao nijedna druga. Apsolutno neprobojna banka. Banka koju niko nikada nije mogao opljačkati. Nema nacrta. Nema mapa. Nema podataka o inženjerskom sistemu trezora. To je apsolutna misterija. Uz to, šef obezbjeđenja svirepo čuva banku kao da mu život zavisi od toga. Ovaj uzbudljivi izazov razbuktava znatiželju Toma, genija odlučnog da nauči tajne trezora i uđe u dubine banke. Cilj je davno izgubljeno blago koje će se u banci držati samo deset dana. Tim predvođen harizmatičnim umjetnikom Valterom, tim koji ima samo deset dana da pripremi pljačku i izvede bježanje koje se izvodi jednom u životu. Deset dana za planiranje, ali samo devedeset minuta za sprovođenje tog plana: devedeset minuta finala Svetskog prvenstva koje će privući stotine hiljada navijača pred vrata banke Španije.  Odbrojavanje počinje.

Dan će u 20h zatvoriti „Žena koja obećava“. Od rediteljke vizionarke, Emerald Fenel, stiže nam nova, zanimljiva slika osvete. Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava… dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesi novu šansu da ispravi prošlost u ovoj napetoj i divlje uzbudljivoj priči.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.
Povodom 200 godina od rođenja pjesnika Branka Radičevića nikšićka Javna ustanova „Zahumlje“ u okviru tribine „Svobodijada“ raspisala je literarni konkurs za učenike osnovnih i srednjih škola iz Crne Gore.