Autor: onogost.me
Foto: Cinema 213
08:04
22.5.2022.

Pet filmova danas u Cinemi 213

Posljdenjeg dana ove sedmice u bioskopu Cinema 213 prikazaće se pet filmova.


Avantura "Zečija akademija - Nemoguća misijaja" prikazaće se u 12.45h, a zatim u 14.10h slijedi akcija "Loši momci".

Drama "Doktor Strejndž - u multiverzumu ludila" čeka vas u 16h.

U novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenata filma Nevidljivi čovjek, djevojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu. Više od deset godina, roditelji Endi (Zak Efron: Krajnje poremećen, šokantno okrutan i zao, Veličanstveni šoumen) i Viki (Sidni Lemon: Strah od okruženih mrtvima, Naslednici) su u bjekstvu, očajnički želeći da sakriju svoju ćerku Čarli (Rajan Kira Armstrong: Američka horor priča: Deseta sezona, The Tomorrow War) iz sumnjive savezne agencije koja želi da iskoristi njen nevjerovatni dar da stvori vatru, kako bi napravili oružje za masovno uništenje", navodi se u sinopsisu.

Triler "Bjekstvo sa polja smrti" prikazaće se u 18.15h, a donosi nam zastrašujuću priču koja istražuje ljudski opstanak uprkos svim prijetnjama, u okolnostima bez šansi da prežive. Šestoro stranaca se budi u polju kukuruza, svako sa po jednim predmetom pored sebe. Oni i ne znaju da će ovi predmeti biti njihovo jedino sredstvo da se zaštite od predatorskog stvorenja.

Triler "Potjera" na repertoaru je u 20h.

"U ovom jedinstvenom i napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vilu preostaje da očajnički pokuša da je pronađe, prije nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umiješan u njen nestanak. U trci s vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cijenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svijet kriminala, a ključ za rešenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovjek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:40
  3.7.2022.

  Gabrijel Hose Garsija Markes (šp. Gabriel José García Márquez; rođen 6. mart 1928, umro 17. aprila 2014) je bio kolumbijski pisac, novinar, izdavač i politički aktivista. Rodio se u gradu Arakataka, departman Magdalena. Uglavnom je živio u Meksiku i Evropi. Najveći dio vremena provodio u gradu Meksiko Siti.

 • 08:13
  3.7.2022.

  Animirana komedija "Malci 2- Gruov početak", horor "Crni telefon” i drama "Elvis" danas su na repertoaru bioskopa Cinema 213.

 • 08:01
  2.7.2022.

  Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

 • 08:04
  1.7.2022.

  Na repertoaru bioskopa Cinema 213 danas su tri filma.