Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nagrade za tri nastavnika i učenicu OŠ “Jagoš Kontić”

1_75_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2021. u 06:45

Među ovogodišnjim dobitnicima nagrade iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete našla se učenica i tri nastavnika Osnovne škole "Jagoš Kontić".

“Naša učenica Nela Vojinović, koja je prošle školske godine osvojila prvo mjesto na Državnom takmičenju iz hemije kao učenica devetog razreda, a koja se uvijek isticala svojim zalaganjem, odgovornošću, posvećenošću svim školskim zadacima i aktivnostima, potpuno je zasluženo po drugi put nagrađena iz Fonda za kvalitet i talente”, kazali su iz škole.

Među ovogodišnjim dobitnicima nagrade iz Fonda za kvalitet i talente Ministarstva prosvjete su i tri nastavnika škole: Ana Đurđić – nastavnica matematike, Vera Popović – nastavnica fizike i hemije kao i Vojo Mrvaljević – nastavnik engleskog jezika.

“Gorepomenuti nastavnici izuzetnim radom i entuzijazmom, primjenom inovativnih metoda koje prate savremene tendencije metodologije nastave, kreativnošću, požrtvovanošću i pozitivnim stavom, doprinose unapređenju kvaliteta nastave i učenja, boljim postignućima znanja i vještina učenika”, dodaju iz OŠ “Jagoš Kontić”.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci