Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Grdana – gospodarica zla” danas u Cinemi 213

grdana_-_gospodarica_zla_foto_4
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 16.10.2019. u 06:01

U bioskopu Cinema 213 danas će se prikazati dva filma.

Akcioni triler “Blizanac” čeka vas u 16h, a glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

U Diznijevoj avanturi “Grdana – gospodarica zla”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezane, dok ih predstojeći događaji navode na različite smjerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.

 

 

Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cvjeta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće vjenčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva svijeta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, gdje se stavlja na provjeru njihova odanost, postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Premijera ovog filma u 3D projekciji čeka vas u 18.15h i u 20.30h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.