Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas tri filma na repertoaru

page
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 19.06.2021. u 00:19

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Animirana komedija “Luka” će otvoriti dan u 14.45 časova, dok će u 16.30 biti prikazan u 3D projekciji. Smješten u prelijepom primorskom gradu na italijanskoj rivijeri, Diznijev i Piksarov animirani film „Luka“ donosi priču o jednom mladom dječaku koji provodi nezaboravno ljeto, ispunjeno galetima, pastom i beskrajnim vožnjama skutera. Luka dijeli avanture sa svojim novostečenim prijateljem, ali njihova zabava je ugrožena dobro čuvanom tajnom o morskim stvorenjima iz drugog svijeta, skrivenim ispod površine vode.

Drama “Dohvati nebo” biće prikazana u 18.25 časova. Pred Milutinom je težak zadatak, da sačuva porodičnu idilu i da se, samo čestitom namjerom i uz pomoć srećnih životnih okolnosti, pobrine za ono do čega mu je najviše stalo, a to su Magdalena i sreća njihovog sina Jakova.

Milutinu, čovjeku srednjih godina, životna harmonija se ruši kada njegova supruga Magdalena doživi saobraćajnu nesreću, braneći svojim tijelom petogodišnjeg sina. Magdalena ostaje nepokretna. Ljubav između Milutina i Magdalene je uvijek bila na visokom nivou, takva i ostaje. Pošto nesreća nikada ne ide sama, Milutina ne zaobilaze ni socijalne niti društveno-političke turbulencije.

Dan će u 20 časova zatvoriti triler “Paklene ulice 9”. Ovo je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dvije decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom svijeta.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci